Binnenschilderwerk
Onze diensten

Binnenschilderwerk

Ook voor al uw binnenschilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres jouw woning is ons project (klus).

De grootste zorg en aandacht gaat uit naar aan een kwalitatief hoogwaardige afwerking van muren, wanden en plafonds.

Ons schilders bedrijf is op de hoogte van de laatste trends en geven u desgewenst een passend kleuradvies waarin u ruime keuze heeft n.a.v. uw wensen.

BS Schilderwerken verzorgd uw binnenschilderwerk van A tot Z.

Binnen schilderwerk is van groot belang voor de uitstraling van uw interieur en woning.

Heeft u de meest prachtige meubels en accessoires in uw huis staan, maar bladdert de verf af van uw kozijnen of is uw plafond bedekt met vochtplekken? dit is vaak een probleem wat we vaker zien en dit heeft een negatieve invloed op de charisma van uw gehele interieur.

Houd de volgende binnen schilder werken daarom goed bij:

Muren
Plafond
Trap
Kozijnen
Deuren

Binnen schilderwerk: de functies

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier dus niet te lang mee bel of mail ons direct om af te spreken. laat ons als schilder u een goed advies geven Bij ons vind u de beste prijzen voor uw schilder werk.

Deze beschadigingen in uw binnen schilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning speelt binnen schilderwerk een belangrijke rol:

  • Uitstraling

  • Bescherming

Uitstraling

U heeft honderden euro’s besteedt aan een prachtige eethoek, een mooie vloer en een strakke badkamer.

Uw interieur is helemaal af. Maar wacht, u kijkt eens goed om uw heen en ziet een verkleurd plafond, vochtplekken op uw muur en loslatende verf op uw houten kozijnen.

Deze beschadigingen vallen u waarschijnlijk nauwelijks meer op, maar voor visite is dit het eerste wat gezien wordt.

Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk.

Een nette verflaag laat uw woning weer stralen.

Bent u toe aan een grote verandering? Voorzie uw woning dan direct van een nieuwe kleur en geef uw interieur een volledig nieuwe uitstraling.

Bescherming

Goed binnen schilderwerk is mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning.

Zo zorgt een goede schilder laag voor:

  • Bescherming tegen slijtage: Vooral op veel belaste ondergronden, zoals uw trap, zorgt schilderwerk ervoor dat het materiaal langer meegaat.

  • Bescherming tegen vocht: Binnenschilderwerk zorgt dat het vocht in huis niet intrekt in de ondergronden.

  • Bescherming tegen schimmels: Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. Vooral in vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer en kelders, heeft binnenschilderwerk een belangrijke beschermende functie tegen schimmelvorming.

Schilder werkzaamheden

U weet nu dat binnen schilderwerk belangrijke functies vervult binnen uw woning. Wanneer uw schilderwerk toe is aan vernieuwing is het dan ook slim om een vakman in te schakelen met verstand van zaken.

Wij doen meer dan alleen verven.

Wij nemen gedurende het hele proces alle zorgen uit handen, zodat u van a tot z wordt voorzien van de beste service.

Zo pakken wij graag de volgende taken voor u op:

  • Professioneel verf advies: Wij hebben alle kennis van het vak om u te voorzien van de beste verf adviezen. Of het nu gaat om verf kleuradvies, informatie over de beste verfsoorten of over beschadigde oppervlakken.

  • Binnenschilderwerk: Van de voorbereiding van de ondergrond en het daadwerkelijke schilderwerk tot het opruimen van de rommel na afloop, we voorzien uw woning van het beste binnenschilderwerk. We gaan niet weg tot alles helemaal naar uw wens is.

  • Behangen: Voorziet u uw muren liever van behang of bent u er nog niet over uit?Wij bekijken wat het beste aansluit op uw wensen en voorzien uw woning, indien gewenst, van het mooiste behang.

  • Herstel beschadigingen: Zit er houtrot in uw kozijnen of zijn er andere beschadigingen die u graag wilt opknappen? we herstellen deze beschadigingen graag voor u.

Kosten binnenschilderwerk / gemiddelde kosten / btw tarief

De schilders van Bsschilderwerken werken niet met een per uur prijs voor het binnenschilderwerk maar met een prijs per M2, om u een inzicht in de kosten binnenschilderwerk te geven zullen we hieronder de gemiddelde prijzen / kosten vermelden.

De gemiddelde kosten voor het laten schilderen van het binnenschilderwerk aan uw woning variëren van €12 tot €19 per vierkante meter ex het btw tarief.

Ook kunnen wij als schilder het binnenschilderwerk airless spuiten de kosten hiervan zijn tussen de €10 en €15 per vierkante meter ex het btw tarief.

Plafond laten schilderen

Ook voor het laten schilderen / witten van uw plafond bent u bij ons aan het juiste adres een plafond schilderen valt ook onder het binnenschilderwerk, hier gelden de zelfde prijzen waar wij niet per uur werken maar per M2.

Voor woningen ouder dan 2 jaar geld een ander schilder btw tarief voor het binnenschilder werk dan voor woningen jonger dan 2 jaar dit zijn de 9% en 21% btw tarieven.

Heb jij deze winter nog een schilderklus in de planning staan ?

Maak dan nu snel gebruik van de winterkorting. De winterkorting is geldig van 21 November tot 21 Maart!

BS schilderwerken

Binnen en buitenschilderwerken in Landgraaf

Bs schilderwerken is een schildersbedrijf van generatie op generatie. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken. Bij ons kunt u terecht voor alle binnen schilderwerken werkzaamheden en alle buiten schilderwerken werkzaamheden groot en klein.