Spuittechniek
Onze diensten

Structuurverf

Kiest u voor spuitwerk? duidelijk is het grote voordeel als u voor deze methode kiest dat de verf of latex veel egaler op de muren wordt aangebracht. Hierdoor zijn er géén strepen zichtbaar op de muren en onderscheidt airless spuiten zich van het traditionele schilderwerk met kwast en/of roller.

Alles over de verf spuittechnieken

Ben je van plan om een wand in huis te schilderen en wil je dat dit zo netjes mogelijk wordt gedaan? dan is wellicht onze airless spuittechnieken voor u geschikt.

Met de spuit techniek wordt verf strak op een wand aangebracht. Het resultaat oogt een stuk netter en strakker dan met behangen, sausen of texen met de ouderwetse roller en of kwast.

Het is ook mogelijk om bij het spuiten van wanden en plafonds een kleur toe te voegen wij kunnen dit vrij goed en snel voor u spuiten, de gespoten wanden het zo genoemde oppervlak drogen door deze techniek ook mooier en egaler op

Toch is het airless spuiten van verf een meer ingewikkelde klus. Het eindresultaat van het spuiten is daarentegen wel super goed en strak en natuurlijk van een hoge kwaliteit en gaat daardoor lang mee.

Ook wordt de verf dankzij de spuit techniek goed verdeeld en wordt het gehele oppervlak gemakkelijk bespoten.

Daardoor blijft er geen oude verflaag zichtbaar en zult u ook geen oude kleur op de gespoten nieuwe oppervlakken zien.

Wij van BS Schilderwerken gebruiken voor onze spuit techniek alleen maar kwaliteit producten die ervoor zorgt dat wij u de beste kwaliteit kunnen leveren door goed en strak spuit techniek te leveren.

Voordelen van de verf spuittechniek

  • De spuittechniek die wij toepassen brengt meerdere voordelen met zich mee.

  • Zo word de spuittechniek gebruikt voor een hoger niveau kwaliteit en uitstraling, waardoor de structuur van de wand op de oppervlak behouden en creëert het een strak ontwerp.

  • Misschien nog wel belangrijker op de lange termijn, is dat verf nevel bij de spuittechniek geen kans krijgt.

  • Wij maken gebruik van de nieuwste verf technieken om dit te realiseren.

  • Bij de verf spuittechniek komt namelijk vaak nevel vrij, maar wanneer het spuiten professioneel wordt gedaan, heeft dat minimale gevolgen voor het spuitwerk.

Het Spuiten en het behouden van de structuurverf

Wanneer je een wand met een bijzondere structuurverf hebt, wil je deze misschien graag behouden.

Bij andere technieken dan spuiten, zoals bij het sausen van een wand, gaat de structuur van de wand geheel of gedeeltelijk verloren en dat is zonde.

Met onze spuittechniek kunnen we de huidige structuur goed behouden en hem toch voorzien van een nieuwe verflaag (kleur) daardoor blijft de sfeer van de wand intact, maar kunnen we deze toch vernieuwen.

Spuiten

Een airless verfspuitmachine, vereenvoudigt het schilderen op twee manieren en geeft het volgende voordeel:

als u een klus wilt versnellen, kunt u deze twee keer zo snel aanbrengen als met een roller of kwast de wanden binnen zijn in korte tijd gespoten.

als u een strak resultaat op houtwerk of deuren wilt, kunnen wij de airless verfspuit gebruiken om de verf perfect aan te brengen.

Een verfspuit werkt door verf met een zeer hoge druk, tot 3.000 psi, door een slang en uit een klein gaatje in de spuitpistool te pompen. De punt is ontworpen om de verf gelijkmatig te verdelen in een waaiervormig spuitpatroon van kleine druppeltjes. Met verschillende tips kunt u dunne vloeistoffen zoals beits, lak en vernis of dikkere vloeistoffen zoals latex verf spuiten op een grote oppervlak. En aangezien je verf rechtstreeks uit een blik of emmer kunt toevoegen, kunt je vaak in korte tijd veel materiaal aanbrengen. Dit maakt een airless spuittoestel bijzonder geschikt voor een grote oppervlak, zoals het primen van kale gipsplaten in een nieuw huis of het schilderen, lakken van een 300 meter lange schutting, maar ook het spuiten van plafonds gaat goed met deze techniek, verder is het mooie dat wij ook diverse op kleur verf kunnen spuiten.

Contact

Meer informatie over de spuittechnieken van BS schilderwerken neem dan contact op per e mail of telefoon? of wil je direct een offerte voor het spuiten van jou wanden en of plafond? neem dan nu contact met ons op per e mail of telefoon.

BS schilderwerken

Binnen en buitenschilderwerken in Landgraaf

Bs schilderwerken is een schildersbedrijf van generatie op generatie. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken. Bij ons kunt u terecht voor alle binnen schilderwerken werkzaamheden en alle buiten schilderwerken werkzaamheden groot en klein.