Over ons

Even Voorstellen

Mijn naam is Brain Schoenmakers. Ik ben geboren in 1990 te Heerlen en nu woonachtig in Landgraaf (Zuid Limburg). Na mijn diploma tot ondernemer in ontvangst te hebben mogen nemen ben ik gestart met mijn opleiding tot Schilder aan Gilde Opleidingen te Roermond. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond en voldoende werkervaring opgedaan te hebben was ik vastbesloten om met trots mijn eigen bedrijf op te starten.

De feeling en de passie voor schilderen heb ik overgenomen van mijn vader. Met zijn raad, adviezen en jaren aan werkervaring zal hij mij dan ook ondersteunen in mijn werk.

Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik mijn droom nu waarmaken.

Hopend op uw vertrouwen en een goede samenwerking!

Professioneel

Wij werken uitsluitend met professionele en duurzame materialen.

Transparant

Wij zijn transparant en helder richting onze klanten en komen onze afspraken altijd na.

Klantgericht

Service en eindresultaat staan bij ons op de eerste plaats.

Schildersbedrijf Landgraaf

U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken.

Binnenschilderwerk Carpe Diem in Echt

Van Fam. Kefaloukos hebben wij de offerte gekregen om Carpe Diem Echt geheel opnieuw van binnen schilderwerk te voorzien. Hierbij is er gekozen voor een sfeervolle kleurcombinatie van zwart en rood.

Zowel zij als ons schildersbedrijf zijn zeer tevreden met het eind resultaat!

Benieuwd wat onze schilderwerken voor u kunnen betekenen? vraag dan direct een offerte op.

Buitenschilderwerken in Landgraaf

Voor deze klant in Landgraaf hebben wij als schilders bedrijf in landgraaf diverse schilderwerken mogen afleveren, dit keer was de buitenkant van deze perfect woning aan de beurt voor onze kwaliteit schilders, nadat de vrijblijvende offerte in de smaak viel zijn onze schilders direct begonnen met het uitvoeren van alle schilderwerken.

Benieuwd naar het eindresultaat? bekijk dan onze buiten schilderwerken van dit project via de onderstaande knop.

Schilder Heerlen

Dakoverstek. Geschuurd(kaal waar nodig) afgewassen, uitgerepareerd, geheel in de grondverf en erna het geheel afgelakt in kleurcombinatie wit (ral9010) /antraciet (ral7016).

Gevels. Geheel gereinigd d.m.v. hogedruk reiniging, gaten/scheuren uitgerepareerd, primer aangebracht waar nodig, geheel 2x schilderen in Ral-kleur 9010 met Trimetal Globacryl Villa Velours.

Voor deze klus is onze schilderwerken bedrijf in landgraaf ook genomineerd voor de vakschildersprijs.

Schilder in Landgraaf

Bent u op zoek naar een goede geschikte schildersbedrijf uit de regio Landgraaf ?

BS schilderwerken (schilders landgraaf) zijn het beste en zeker de voordeligste schildersbedrijf in landgraaf wij geven gratis advies als u vrijblijvend contact met ons opneemt kunt u aangeven gebruik te willen maken van ons gratis verf raadgeving.

Ook op onze schilders project pagina zijn een heleboel mooie schilderwerken te zien uit onder andere landgraaf, heerlen, maastricht en nog veel meer plaatsen in de buurt van Limburg.

Maak kennis met ons

Hieronder een overzicht van onze medewerkers
Jan Jansen
Functie
Jan Jansen
Functie
Jan Jansen
Functie
Jan Jansen
Functie
Wij zien uw vrijblijvende offerte informatie aanvraag graag tegemoet.

Schilders offerte aanvragen

BS schilderwerken

Binnen en buitenschilderwerken in Landgraaf

Bs schilderwerken is een schildersbedrijf van generatie op generatie. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken. Bij ons kunt u terecht voor alle binnen schilderwerken werkzaamheden en alle buiten schilderwerken werkzaamheden groot en klein.