Winterschilder
Winterschilder

Op zoek naar een betaalbare winterschilder?

Profiteer dan van onze aanbieding. Tijdelijk geven we 10% korting op binnenschilderwerk opdrachten tussen 21 november en 21 maart.

Kwaliteitsservices in de winter

Ongeacht het seizoen of het schilder project dat voorhanden is, ons team is toegewijd om uw huis of bedrijf te verbeteren en is er trots op onze binnenschilder diensten de hele winter aan te bieden!

Voor kwaliteitsservices in de winter is er maar één team dat u kunt vertrouwen en dat is het schildersteam van BS Schilderwerken

Heb jij deze winter nog een schilderklus in de planning staan ?

Maak dan nu snel gebruik van onze winterkorting.

De winterkorting is geldig van 21 November tot 21 Maart

Als u in de wintermaanden uw huis wilt laten schilderen aan de binnenzijde kunt u profiteren van een leuke korting voor de werkzaamheden die onze winterschilder uitvoert.

Bent u nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder in de winter periode ? Neem dan nu contact met ons op!

Stel uw schilderwens niet uit tot de zomer, maar laat ons uw woning deze winter aan de binnenzijde een opknapbeurt geven, zodat uw paleisje er heel het jaar prachtig uitziet en goed is onderhouden.

Winterschilder Offerte

U bent:*
De winterkorting is geldig van 21 November tot 21 Maart*
BS schilderwerken

Binnen en buitenschilderwerken in Landgraaf

Bs schilderwerken is een schildersbedrijf van generatie op generatie. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken. Bij ons kunt u terecht voor alle binnen schilderwerken werkzaamheden en alle buiten schilderwerken werkzaamheden groot en klein.