Winterschilder
Winterschilder

Op zoek naar een winterschilder?

Met een daling van de temperatuur en herfstkleuren die Landgraaf zal versieren, is het duidelijk dat het binnen een paar maanden winter zal zijn!

Voor velen kan dit betekenen dat projecten voor het verbeteren van hun huis worden uitgesteld tot het zomerseizoen, maar niet meer!

Bij BS Schilderwerken snappen we het, het is belangrijk dat uw huis er het hele jaar door mooi en goed onderhouden uitziet, en we zijn er om dat te realiseren!

Kwaliteitsservices in de winter

Ongeacht het seizoen of het schilder project dat voorhanden is, ons team is toegewijd om uw huis of bedrijf te verbeteren en is er trots op onze binnenschilder diensten de hele winter aan te bieden!

Voor kwaliteitsservices in de winter is er maar één team dat u kunt vertrouwen en dat is het schildersteam van BS Schilderwerken

Heb jij deze winter nog een schilderklus in de planning staan ?

Maak dan nu snel gebruik van onze winterkorting.

De winterkorting is geldig van 21 November tot 21 Maart

Als u in de wintermaanden uw huis wilt laten schilderen aan de binnenzijde kunt u profiteren van een leuke korting voor de werkzaamheden die onze winterschilder uitvoert.

Bent u nieuwsgierig wat de kosten zullen zijn voor het inhuren van een schilder in de winter periode ? Neem dan nu contact met ons op!

Winterschilder Offerte

U bent:*
De winterkorting is geldig van 21 November tot 21 Maart*
BS schilderwerken

Binnen en buitenschilderwerken in Landgraaf

Bs schilderwerken is een schildersbedrijf van generatie op generatie. U kunt van ons een persoonlijk advies verwachten, met goede verstand van zaken. Bij ons kunt u terecht voor alle binnen schilderwerken werkzaamheden en alle buiten schilderwerken werkzaamheden groot en klein.